Bevar. Restaurer. Moderniser

Hverringe Centrum for Restaurering er for alle, der skal istandsætte gamle huse. Vi brænder for at hjælpe vores kunder – uanset om du er professionel eller privat. Om projektet er stort eller lille. Vores vision er at gøre det let for dig, at sætte dit gamle hus i stand.

Gode tilbud og ideer til dig, der vil bygge dit gamle hus om.

Det handler om gamle huse, bondehuset på landet, herskabslejligheden i byen, murmestervillaen og enhver anden gammel bolig bygget før 1960. Kort sagt – det handler om huse med sjæl.

Du behøver ikke at bo i et museum, bare fordi huset er gammelt. Men som ejer bør du tage særlige hensyn, når dit hus er “født” med sjæl. Derfor har vi åbnet Centrum for Restaurering. Et levende center der stiller viden til rådighed og som gerne vil gøre det let for dig at købe de rigtige materialer til dit projekt.

Køb online og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Gammelt på den nye måde

Kan man virkelig restaurere et ældgammelt hus og få et helt moderne hjem, der ligner alt andet end et museum? Ja, det kan man faktisk. Det gælder bare om at vælge de rigtige materialer og forny med respekt for husets historie og den kultur det blev skabt ind i. Det bliver så at sige gammelt på den nye måde.

Et hus er en nøje gennemtænkt konstruktion, hvor arkitekt og bygherre har gjort sig umage for at skabe en både smuk og praktisk enhed. De originale materialer, de  særlige detaljer, slid og patina giver de ældre huse sjæl og karakter, og er spor der fortæller historien om det liv, der igennem generationer blev og bliver levet i huset. Det er ikke alt som vi kan – eller som er værd at bevare og som ejere er vi er derfor nødt til at foretage en vurdering af bevaringsværdierne i det enkelte hus. Så kan vi sætte kræfterne ind på at bevare dét, der er vigtigt for helheden. Det handler om beslutninger af både byggeteknisk, arkitektonisk og æstetisk karakter. I en moderne og komfortabel bolig i et gammelt hus, komplementerer nyt og gammelt hinanden og skaber en ekstra dimension i dagligdagen.

Gå på opdagelse på hjemmesiden

Vi har selv restaureret mange huse gennem årene, og vi har også lavet mange fejl. Oftest fordi vi lod os besnære af det vi troede var en nem løsning, men som efterfølgende kom til at koste mange ærgrelser og dyre lærepenge. Når vi har åbnet Centrum for Restaurering, er det fordi vi gerne vil hjælpe dig med at finde de gode løsninger. Det gør vi på flere måder:

  • gennem oplysning og information på vores netportal og i vores online nyhedsbrev,
  • gennem praktiske kurser, foredrag og arrangementer,
  • ved at hjælpe dig med at finde de rigtige materialer,
  • og ikke mindst gennem vores net af eksperter

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.

ILDSJÆLE. EKSPERTER. UNDERVISERE

Vi kan ligeså godt indrømme det. Vi er en flok nørder, der elsker de gamle huse og de gamle håndværk. Har du brug for et godt råd, ny viden eller materialer? Så kontakt os. Vi glæder os til at dele vores passion med dig.
Bettina Boy Falsdorf

Bettina Boy Falsdorf

Salg- og indkøbsassistent

Tlf.: +45 6332 3133
Mail: bbf@hverringe.dk

Dorte Øllegaard Utecht

Dorte Øllegaard Utecht

Centerleder og materialespecialist

Tlf.: +45 6332 3131
Mobil: +45 2051 5654
Mail: du@hverringe.dk

Louise Spenner

Louise Spenner

Digital marketingsassistent

Tlf.: +45 9339 2644
Mail: lvs@hverringe.dk

Regitse Kristensen

Regitse Kristensen

Digital marketingspecialist

Tlf.: +45 93 39 00 41
Mail: rk@hverringe.dk

Klaus Arevad

Klaus Arevad

Tømrer og snedker

Træffes efter aftale

Marc Samsø Hansen

Marc Samsø Hansen

Restaureringsmaler

Træffes efter aftale

Thomas Hillerup

Thomas Hillerup

Restaureringsarkitekt MAA Tegnestuen Vaag

Samarbejdspartner

Niels Iuel Reventlow

Niels Iuel Reventlow

Ejer

Mail: nir@hverringe.dk